+38 (04744) 4-69-84
Меню
Остання редакція: 06 квітня 2023

Результати рейтингового оцінювання наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів університету за 2022 рік

В університеті підведено підсумки рейтингового оцінювання наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів за 2022 рік. Таке оцінювання є складовою системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти Уманського національного університету садівництва (системи внутрішнього забезпечення якості).

Рейтингове оцінювання досягнень студентів проводиться щороку і його результати сприяють підвищенню мотивації здобувачів освіти до систематичної активної наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності впродовж навчального року.

Основні завдання рейтингового оцінювання досягнень студентів спрямовані на формування свідомої особистості здобувача освіти із чітко вираженою життєвою позицією; аналіз якості та результативності діяльності, а також персональні досягнення студентів; розширення можливостей для розкриття їх здібностей, розвитку творчого мислення; переорієнтації їхніх цілей на формування стійких фахових компетентностей.

 

Вітаємо наших переможців!

 

У номінації «Кращий студент-науковець» – студентку 32-ас групи факультету агрономії ШАПОВАЛЕНКО Анастасію.

У номінації «Кращий студент-громадський діяч» – студентку 31-зм групи факультету лісового і садово-паркового господарства ОЛІЙНИК Сніжанну.

У номінації «Кращий студент-спортсмен» – студентку 21к-м групи факультету менеджменту МЕЛЬНИК Валентину.

У номінації «Кращий студент-учасник художньої самодіяльності» – студентку 21-ф групи факультету економіки і підприємництва ВОКІНУ Валерію.

У номінації «Кращий студент Уманського національного університету садівництва» – студентку 21-б групи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин ЛЮБЧЕНКО Анну.

У номінації «Краща академічна група Уманського національного університету садівництва» – 21-б групу факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин (староста ЛЮБЧЕНКО Анна, куратор – ПАРУБОК Маргарита).

 

Молодці! Так тримати!

 

Детальніше з результатами рейтингу можна ознайомитись за покликанням: https://mon.udau.edu.ua/assets/files/studentu/rejting/protokol-rejtingu-studentiv-06-04-2023.pdf

Результати рейтингу студентів у розрізі факультетів і академічних груп доступні на сайті університету в рубриці «Студенту» за покликанням:  https://www.udau.edu.ua/ua/for-students/rejting-naukovoyi-gromadskoyi-sportivnoyi-ta-kulturno-masovoyi-diyalnosti-studenta/rejting-za-2022-rik.html