+38 (04744) 4-69-84
Меню
Остання редакція: 27 квітня 2022

Результати рейтингового оцінювання студентів університету за 2021 рік

 

В університеті підведено підсумки рейтингового оцінювання наукової, громадської, спортивної та культурно-масової діяльності студентів за 2021 рік. Таке оцінювання проводиться щороку і його результати сприяють удосконаленню чинної системи контролю якості знань здобувачів вищої освіти та її адаптації до загальноєвропейських вимог.

Основні завдання рейтингового оцінювання досягнень студентів спрямовані на формування свідомої особистості здобувача освіти із чітко вираженою життєвою позицією; аналіз якості та результативності діяльності, а також персональні досягнення студентів; розширення можливостей для розкриття їх здібностей, розвитку творчого мислення; переорієнтації їхніх цілей на формування стійких фахових компетентностей.

 

Вітаємо наших переможців!

У номінації «Кращий студент-науковець» – студентку 41-гр групи факультету менеджменту СЕРЕВЕТНУ Катерину.

У номінації «Кращий студент-громадський діяч» – студентку 41-ек групи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин БЕДЕНКО Оксану.

У номінації «Кращий студент-спортсмен» – студента 11к-м групи факультету менеджменту МЕЛЬНИКА Валентина.

У номінації «Кращий студент-учасник художньої самодіяльності» – студентку 11м-о групи факультету економіки і підприємництва МАЛАХОВЕЦЬКУ Діану.

У номінації «Кращий студент Уманського національного університету садівництва» – студентку 41-ек групи факультету плодоовочівництва, екології та захисту рослин БЕДЕНКО Оксану.

У номінації «Краща академічна група Уманського національного університету садівництва» – 21-ф групу факультету економіки і підприємництва (староста КРЮКОВ Дмитро, куратор – ВЛАСЮК Світлана).

 

Молодці! Так тримати!

 

Детальніше з результатами рейтингу можна ознайомитись за посиланням: https://mon.udau.edu.ua/assets/files/studentu/rejting/protokol-rejtingu-studentiv-20-04-2022.pdf

Результати рейтингу студентів у розрізі факультетів і академічних груп доступні на сайті університету в рубриці «Студенту» за посиланням: https://www.udau.edu.ua/ua/for-students/rejting-naukovoyi-gromadskoyi-sportivnoyi-ta-kulturno-masovoyi-diyalnosti-studenta/rejting-za-2021-rik.html