+38 (04744) 4-69-84
Меню
Остання редакція: 13 березеня 2024

«Технологічні тренди 2024 року»

Інвестиції у знання і навички в усі часи залишаються актуальними. Тому науково-педагогічні працівники УНУС систематично працюють над розвитком комунікаційних, педагогічних, фахових вмінь і компетентностей.

29 лютого 2024 року в рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності Вікторією МАНЬКОВСЬКОЮ, доцентом кафедри інформаційних технологій Уманського національного університету садівництва, проведено онлайн-вебінар «Технологічні тренди 2024 року».

Під час зустрічі науково-педагогічні працівники та здобувачі освіти мали можливість поглибити й осучаснити власні знання та ІТ-компетентності.

Спікер ознайомила присутніх із технологічними трендами і їх значенням для розвитку бізнесу; сучасними тенденціями розвитку IT та технологій, які найбільше впливають на суспільне життя; охарактеризувала 10 найважливіших технологічних трендів 2024 року, які дозволять бізнесу адаптуватись до реалій ринку та здобувати конкурентні переваги; означила технології, які вірогідно втратять актуальність у 2024 році.

Підсумовуючи, Вікторія МАНЬКОВСЬКА зазначила: «Щоб бути конкурентоздатним на ринку праці, кожному працівнику важливо розуміти технологічні тренди та вміло адаптувати їх у роботі».