+38 (04744) 4-69-84
Меню

Обговорення освітніх програм: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)

Проєкт програми

- 0 +
Олександр 19.02.2024 в 11:08 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Освітня програма досить цікава, насичена практичними питаннями та має свою унікальність. Вважаю, що в сучасних умовах доцільно збільшити кількість кредитів на іноземну мову.
- 0 +
Любов Коваленко 21.02.2024 в 09:51 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Дякуємо Вам за коментар. Робоча група розгляне Вашу пропозицію.
- 0 +
Лілія 19.02.2024 в 15:55 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Вважаю, що структура ОП розвиває ключові компетенції, що є важливими в сфері обслуговування.
- 0 +
Любов Коваленко 21.02.2024 в 09:51 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Дякуємо за Ваш відгук.
- 1 +
Олег 21.02.2024 в 10:02 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Мені цікава освітня програма тому що вона має спрямування сільський зелений туризм. Така програма в Черкаській області одна
- 0 +
Любов Коваленко 21.02.2024 в 18:44 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Так. Особливістю освітньої програми є, зокрема, і підготовка фахівців для реалізації готельної та ресторанної послуги в сільській місцевості.
Дякуємо за коментар
- 0 +
Наталія Дзюба, директор Центру дозвілля "Позитив" 21.02.2024 в 18:51 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Освітня програма відповідає сучасним вимогам, містить усі необхідні структурні та змістові складові, відповідає запитам сучасного ринку праці та враховує потребу потенційного роботодавця. Фахові дисципліни представлені в повній мірі та забезпечать сучасну базу підготовки фахівця сфери гостинності.
- 0 +
Валентин 22.02.2024 в 12:57 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Метою освітньої програми є підготовка компетентного конкурентоспроможного фахівця в галузі, здатного організувати процес на рівні сучасних вимог. Особливостями програми є те, що програма передбачає підготовку здобувачів вищої освіти до впровадження нових технологій в професійній діяльності.
- 0 +
Любов Коваленко 23.02.2024 в 09:42 # Відповісти
Re: ОП Готельно-ресторанна справа (бакалавр)
Дякуємо за коментар

ВідмінитиДодати коментар