+38 (04744) 4-69-84
Меню
Остання редакція: 15 червня 2021

ОП 181 "Харчові технології" Технології харчування ОР "Магістр"

Останні новини

Оцінювання студентами університету  якості викладання навчальних дисциплін у І семестрі 2024/2025 н.р. (Викладач очима студентів)Читати повністю

Оцінювання студентами університету якості викладання навчальних дисциплін у І семестрі 2024/2025 н.р. (Викладач очима студентів)

Читати повністю

Система внутрішнього забезпечення якості освіти університету через призму опитування стейкхолдерів у 2024/2025 навчальному роціЧитати повністю

Система внутрішнього забезпечення якості освіти університету через призму опитування стейкхолдерів у 2024/2025 навчальному році

Читати повністю

Всі новини