Остання редакція: 25 грудня 2023 ОП 181 "Харчові технології" Технології зерна та зернопродуктів ОР "Магістр" Матеріали Звіт про результати акредитаційних експертизЕкспертний висновок галузевої експертної ради
Читати повністю Підвищення кваліфікації «Проєкти Еразмус+ у сфері освіти: від формування заявки до успішного звітування». Читати повністю
Читати повністю Міжнародне стажування «Використання сучасних цифрових освітніх технологій у навчальному процесі ЗВО» Читати повністю
Читати повністю Міжнародне онлайн-стажування «Використання сучасних технологій у процесі навчання студентів» Читати повністю
Читати повністю «Від початківця до експерта в ШІ» – курс від групи IT-компаній Netpeak Group Читати повністю